Miekki tenis plastikowy z piłka
Zmiękczacz do mięsa to naprawdę sprytny pomocnik kuchenny. Skraca czas gotowania nawet o 40%, a tym samym oszczędza do 40% energii. Może zmiękczyć każdy plaster mięsa bez kości, nie rozrzedzając go. Dzięki temu idealnie nadaje się do przygotowywania steków i marynowania. Po użyciu mięso pozostaje soczyste i zachowuje swój pierwotny kształt. Mięso gotuje się równomiernie i szybciej. Jeśli marynujesz mięso, dzięki kruchości marynata znacznie lepiej wnika w mięso. Ostre ostrza rozbijają strukturę włókien mięsa, dzięki czemu skracają czas gotowania. Ostrza są bezpiecznie przechowywane w plastikowym korpusie pod zdejmowaną pokrywą. Tenderizer można łatwo zdemontować poprzez wyjęcie uchwytu, a parę uchwytów na ostrza można łatwo umyć ręcznie.