Obsługa klienta 61 666 81 90 (Pon–Pt 8-18:00)

Menu

Szukaj

Koszyk

Twój koszyk jest pusty. Czy nie szkoda?

Zakupy u nas to czysta przyjemność. Pusty koszyk to smutny koszyk :-(

Koszyk

Twój koszyk jest pusty. Czy nie szkoda?

Zakupy u nas to czysta przyjemność. Pusty koszyk to smutny koszyk :-(

Strona główna
>
Dom
>
Kuchnia i jadalnia
>
Pieczenie
>
Tortownica MARISSA 22 cm

Tortownica MARISSA 22 cm

Produkt został dodany do ulubionych.

Tortownica MARISSA 22 cm

Opis

Tortownica MARISSA 22 cm ma podwyższane dno, dzięki czemu po upieczeniu bez obaw można nakładać krem lub galaretkę, bez ryzyka przelania. Odporna na temperatury do 200°C. Materiał, z którego ją wykonano, jest doskonałym przewodnikiem ciepła i został wykończonyé nieprzywierającą warstwą. Przed pieczeniem zaleca się wysmarować formę, aby wypiek nabrał pięknego koloru i można go było łatwo wyjąć. Do użytku w piekarniku elektrycznym, , gazowymé i konwekcyjnymšné. Łatwa pielęgnacja – przed myciem wystarczy po prostu chwilę namaczaćé zalecane mycie ręczne.  Nie nadaje się do mycia w zmywarce.

Materiał: aluminium i metal o nieprzywierającej ú powierzchni. Wymiary: średnica 22 cm, wysokość 7 cm.

  • Tortownica Marissa
  • Średnica 22 cm
  • < li>Nieprzywierająca powierzchnia
  • Vistouplé dół dla łatwegoé w pełni korpusowy
  • Do użytku; w piekarniku elektrycznym, gazowymé i konwekcyjnymšné
  • Łatwaá úpielęgnacja

Parametry

Materiał
stop aluminium
Kolor produktu
miedziana
Wymiary
wysokość 7 cm
Średnica
22 cm
Rozmiar
śednica 22 cm, wysokość 7 cm

Recenzje 0

Brak recenzji

Dodaj ocenę

Polecamy

Silikonowa forma do babki

Silikonowa forma do babki

Upiecz swoje ciasto w formie wykonanej z wytrzymałego silikonu. Jej ciekawy kształt przyciągnie każdego, komu zaoferujesz ten wspaniały przysmak. Silikonowa forma do ciasta jest lekka i kompaktowa. Wewnętrzna powierzchnia pozostaje nieprzywierająca po odpowiedniej pielęgnacji, ciasto nie przywiera do niej, a upieczony bundt cake można łatwo wyjąć. Forma jest odporna na temperaturę od -40°C do 220°C. Wymiary: średnica 24 cm, wysokość 11 cm. Zalecenia mistrzów cukiernictwa dotyczące konserwacji: form silikonowych nie należy myć w zmywarce. Detergent powoduje, że stają się one zbyt tłuste, a ciasto może przywierać do formy. Zawsze myj silikon pod bieżącą wodą, bez agresywnych odtłuszczaczy (nawet słoik nie jest zalecany). Pozostawi to na powierzchni delikatną tłustą warstwę, która zapewnia właściwości nieprzywierające. Forma silikonowa nie rozmazuje się i nie rozlewa. Jeśli chcesz mieć pewność, możesz przetrzeć formę olejem lub kawałkiem masła. Pozwól upieczonemu ciastu ostygnąć przed wyjęciem. Przed przechyleniem możesz lekko poluzować formę, aby ułatwić przechylanie. W ten sposób będzie można "rozebrać" formę. Upiecz ciasto w formie na blasze do pieczenia. Silikon nie jest stabilny i będzie się chwiać. Jeśli położysz bundt bezpośrednio na ruszcie, możesz wyciągnąć go z piekarnika zdeformowanego. Umieść formę na blasze do pieczenia, gdy zamierzasz wlać do niej ciasto. Ułatwi to transport formy do nagrzanego piekarnika. - Forma silikonowa - Lekka i kompaktowa - Ciasto nie przypieka się nadmiernie - Odporna na temperatury od -40°C do 220°C - Można myć ręcznie bez agresywnych odtłuszczaczy

 
47,99 zł

Na stanie u dostawcy