Obsługa klienta 61 666 81 90 (Pon–Pt 8-18:00)

Menu

Szukaj

Koszyk

Twój koszyk jest pusty. Czy nie szkoda?

Zakupy u nas to czysta przyjemność. Pusty koszyk to smutny koszyk :-(

Koszyk

Twój koszyk jest pusty. Czy nie szkoda?

Zakupy u nas to czysta przyjemność. Pusty koszyk to smutny koszyk :-(

Strona główna
>
Dom
>
Kuchnia i jadalnia
>
Pieczenie
>
Forma tortowa z pokrywą średnica 26 cm

Forma tortowa z pokrywą średnica 26 cm

Produkt został dodany do ulubionych.

Forma tortowa z pokrywą średnica 26 cm

Opis

Forma do ciasta z plastikową pokrywką. Średnica formy 26 cm, wysokość 8 cm Stal węglowa z nieprzywierającą powierzchnią, grubość materiału 0,4 mm System otwierania bocznego Nieprzywierająca powierzchnia XYNFLON na bazie PTFE (politetrafluoroetylenu) jest bardzo trwała, ma pierwszorzędne właściwości antyadhezyjne i jest łatwa w utrzymaniu.

Parametry

Materiał
stal, xynflon, tworzywo sztuczne
Kolor produktu
Czarny
Cechy
Najwyższej jakości właściwości antyadhezyjne
Rodzaje akcesoriów kuchennych
Blachy i formy do pieczenia
Wymiary
średnia 26cm
Średnica
26 cm
Rozmiar
średnica 26 cm

Recenzje 0

Brak recenzji

Dodaj ocenę

Polecamy

Silikonowa forma do babki

Silikonowa forma do babki

Upiecz swoje ciasto w formie wykonanej z wytrzymałego silikonu. Jej ciekawy kształt przyciągnie każdego, komu zaoferujesz ten wspaniały przysmak. Silikonowa forma do ciasta jest lekka i kompaktowa. Wewnętrzna powierzchnia pozostaje nieprzywierająca po odpowiedniej pielęgnacji, ciasto nie przywiera do niej, a upieczony bundt cake można łatwo wyjąć. Forma jest odporna na temperaturę od -40°C do 220°C. Wymiary: średnica 24 cm, wysokość 11 cm. Zalecenia mistrzów cukiernictwa dotyczące konserwacji: form silikonowych nie należy myć w zmywarce. Detergent powoduje, że stają się one zbyt tłuste, a ciasto może przywierać do formy. Zawsze myj silikon pod bieżącą wodą, bez agresywnych odtłuszczaczy (nawet słoik nie jest zalecany). Pozostawi to na powierzchni delikatną tłustą warstwę, która zapewnia właściwości nieprzywierające. Forma silikonowa nie rozmazuje się i nie rozlewa. Jeśli chcesz mieć pewność, możesz przetrzeć formę olejem lub kawałkiem masła. Pozwól upieczonemu ciastu ostygnąć przed wyjęciem. Przed przechyleniem możesz lekko poluzować formę, aby ułatwić przechylanie. W ten sposób będzie można "rozebrać" formę. Upiecz ciasto w formie na blasze do pieczenia. Silikon nie jest stabilny i będzie się chwiać. Jeśli położysz bundt bezpośrednio na ruszcie, możesz wyciągnąć go z piekarnika zdeformowanego. Umieść formę na blasze do pieczenia, gdy zamierzasz wlać do niej ciasto. Ułatwi to transport formy do nagrzanego piekarnika. - Forma silikonowa - Lekka i kompaktowa - Ciasto nie przypieka się nadmiernie - Odporna na temperatury od -40°C do 220°C - Można myć ręcznie bez agresywnych odtłuszczaczy

 
47,99 zł

Na stanie u dostawcy